Voorjaarsweekend 2018

KOM OP GERTJAN, WE GOAN MET DE FIETS OP ’t PEULEKE AN!!!

Voorjaarsweekend 2018 vond plaats in het o zo mooie OldenzaalMet twee nieuwe leden op vier poten erbij werd er genoten van het prachtige weer en het zwembad. ’s Avonds werd Enschede bereikt met jawel: jalala de tandem! Alsof het nog niet warm genoeg was klommen we zaterdag met zweethandjes tot grote hoogtes bij Avatarz. Hier werden wijze lessen geleerd; is dit wel of geen zipline? ’s Avonds speelden we het True American spel en werd de True Emmeken veroverd. Ook deze dag werd er verkoeling gezocht maar dan in de vorm van een Rocketshotdouche in het bruisende centrum van Oldenzaal?

Wát een fantastisch mooi weekend! Weekendcie BEDANKT! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *