Lustrum in Corona-tijden

Het afgelopen half jaar heeft Emmeken alle zeilen bijgezet om ondanks Corona ons lustrum goed te kunnen blijven vieren. Het voorjaar in met online borrels, in plaats van borrelen met mannen en dronken worden op toernooien. Gelukkig ging Café van Rijn weer snel open, en mochten we weer naar onze vertrouwde kroeg. Wat vorig jaar nog doodnormaal was, was nu heel bijzonder! We hebben ondanks de afstand, genoten van de kleine dingen die we konden doen. Gelukkig hebben we het jaar af kunnen gesloten met een alternatieve lustrumreis. We zijn hier, figuurlijk natuurlijk, nóg dichter naar elkaar zijn gegroeid als Emmeken. Het weekje Varsseveld, oftewel Zadarsseveld, was om nooit te vergeten! Met 25 vrouwen naar Moviepark, een diner-rouler, mega bo-pla’s bouwen, Kubb wedstrijdjes, een technofeestje, silent disco en nog veel meer. Zadar, de aanvankelijke bestemming van de lustrumreis, was er niks bij! Als aller- aller- allerlaatste beetje lustrum zijn we met z’n allen afgereisd naar de koepelgevangenis in Arnhem, om te escapen uit een prison war. Hier kwam ons fanatisme voor de laatste keer dit jaar weer flink naar boven kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *