CDT & Mamadag

Afgelopen vrijdag was het tijd voor Coupe des Tempeliers!
Na een gintonic-bier-lunch met het gezellige T.H.D. Braque uit Tilburg vervolgden we samen onze weg om te dansen en te feesten in de zon. Mannen bedankt voor de leuke dag!!?

Gelukkig wist iedereen de volgende dag haar braqueheid te verbergen want al onze mama’s stonden voor de deur voor de Emmeken Mamadag! Deze dag lieten wij tijdens de Koock workshop zien dat wij ons als studenten prima kunnen redden in de keuken, maar dat we vooral goed zijn in wat daarna komt: het resultaat opeten! Na het middagprogramma met onder andere ‘Raad de baby’ sloten we de dag af met speciaalbiertjes bij de Hemel (en vooruit: alwéér lekker eten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *